събота, 7 септември 2019 г.

Expigment %4

ЦЕНА 9.00 ЛЕВА
НЕВЕРОЯТНО ЕФИКАСЕН
Крем против кафяви петна и белези от акне. Избелващ крем, използва се за осветляване на потъмнели кожни области, като лунички, старчески петна и белези от акнеВ повечето случаи, изстветляване на кожата се наблюдава след 4 седмици от третирането. Важно е да използвате Експигмент крем редовно според инструкциите до постигане на желания избелващ ефект, след което използвайте само когато е необходимо за поддържане на резултата.. Почистете и подсушете кожата преди да нанесете тънък слой от крема, два пъти дневно върху нуждаещите се от избелване области. Втрийте добре в кожата. Нанесете само колкото е необходимо за покритието на засегнатите зони и избягвайте нанасянето върху нормална кожа, за да не изсветлите и нея. След което, изплакнете ръцете, освен ако те не са областта на третиране. Не нанасяйте крема в зоната около очите, устата и други мукозни мембрани. СЛЕД ИЗПОЛЗВАНЕ ДА НЕ СЕ СТОИ НА СЛЪНЦЕ!


VERRUTOL

ЦЕНА 15.00 ЛЕВА
-за локално лечение на брадавици,папиломи,мазоли и кокоши тръни.
Високо ефикасен препарат. Нанася се много внимателно само върху засегната област от 2-до 4 пъти дневно и се оставя да изсъхне.

ACNEMIX JEL

ЦЕНА 30.00 ЛЕВА
НЕВЕРОЯТНО ЕФЕКТИВЕН СРЕЩУ АКНЕ,СЕБОРЕЯ И КОЖНИ БЕЛЕЗИ ОТ ТЯХ 



HIRUDOID FORTE GEL

ЦЕНА 12.00 ЛЕВА
Cупер ефикасно лекарство за разширени вени , оттоци . Прилага се 1-2 пъти дневно масажирайки с бавни движения. В случай на болезнено възпаление или тромбоза, кремът се нанася по-плътно покривайки болното място с марля. Само за външна употреба.

Dermo-рест

ЦЕНА 12.00 ЛЕВА
ДЕРМО-РЕСТ ЕФЕКТИВЕН ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 
- противогъбично лекарство за локално приложение. Той е активен по отношение на дерматофити, дрожди, плесени, гъби и други. Що се отнася до получаването на дрожди проявява фунгицидна и фунгистатично активност. Освен противогъбично действие на лекарството има антибактериално действие срещу грам-положителни и грам-отрицателни патогени, които се намират в комбинация с гъбични заболявания. Разтворът се прилага локално върху инфектирания нокът, и директно контакти повърхностно гъбички вредни гъбични клетки и действат като фунгицид.


Kamfolin pomad 50g

ЦЕНА 12.00 ЛЕВА
НЕВЕРОЯТЕН КРЕМ ЗА СТАВНИ БОЛКИ МИГНОВЕНО ОБЛЕКЧАВА БОЛКИ В КОЛЕНАТА, КРАКАТА,ПЛЕКСИТИ, И ДРУГИ! МНОГО ЕФЕКТИВЕН И БЪРЗО ДЕЙСТВАЩ! - артрит (остеоартрит), възпаление на ставите (ревматоиден артрит), съвместно в тъкан възпаление заобикалящата (замразени),възпаление на сухожилие (тендинит) и сухожилие обвивка възпаление (tenosinevit) като ревматични заболявания, - травма на меките тъкани, като смачкване и огъване, - Мускулно-скелетни заболявания, които се проявяват с болка, възпаление и мускулно напрежение.

ТРОСИД - 28%

 ЦЕНА 12.00 ЛЕВА
лак за нокти, високо ефективен противогъбичен препарат дозировка: ноктите се мажат 2 пъти на ден минимум през 12 часа. ефекта се получава след 5-6 дена. Tиоконазол базирано антимикотично лекарство , показано за лечение на микоза на нокът, причинена от дерматофитни гъбички и дрожди
Лекарството прониква в дълбокия нокът, създавайки враждебна среда за разпространението на микозите. Неговото двойно фунгицидно и антибактериално действие дава възможност за бързо отстраняване на гъби и бактерии, както и за намаляване на риска от рецидиви.

Acnelyse Cream

ЦЕНА 12.00 ЛЕВА
ЕФИКАСЕН КРЕМ ПРОТИВ АКНЕ БЕЛЕЗИ ОТ ТЯХ И ЗАЛИЧАВА СЛЕДИТЕ.

Rennie


ЦЕНА 12.00 ЛЕВА
НАЙ ДОБРОТО СРЕЩУ СТОМАШНИ КИСЕЛИНИ И ГАЗОВЕ
Бързо и ефективно облекчение от лошо храносмилане и киселини в стомаха.
Рение е антиацидна таблетка, която бързо облекчава стомашното разстройство и киселините в стомаха, диспепсията, хиперацидитета, лошото храносмилане, метеоризъм, стомашно разстройство и лошо храносмилане и по време на бременност.
Дозировка: Възрастни и деца над 12 години: две таблетки се смучат или дъвчат, както се изисква, за предпочитане 1 час след хранене и преди лягане. За киселини могат да се приемат допълнителни 2 таблетки между тези времена. Тези дози могат да се използват по време на бременност и кърмене. Не приемайте повече от 10 таблетки дневно. Продължителната употреба трябва да се избягва. Деца до 12 години: Не се препоръчва.

Algasesal

ЦЕНА 10.00 ЛЕВА
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО УСПОКОЯВА ПРИ БОЛКИ В СТАВИТЕ, РЕВМАТИЗЪМ,НАВЕХВАНИЯ,ИЗКЪЛЧВАНИЯ,ТУРСКИ ПРОДУКТ.
При травми на мускулите и сухожилията ◦ Стимулира регенерацията на клетките ◦ Подобрява обменните процеси в тъканите ◦ Помага за възстановяването на нараненото място след травми

Andazol

3 ТАБЛЕТКИ Х400 мг. ЦЕНА 6.00 ЛЕВА
40 ТАБЛЕТКИ Х200 мг. ЦЕНА 40.00 ЛЕВА
60 ТАБЛЕТКИ Х400мг. ЦЕНА 120.00 ЛЕВА
Ефективен при заболявания, причинени от тъкан или чревни паразити под формата на възрастни червеи, ларви и яйца. Действие албендазолов се осъществява благодарение на способността на дадено вещество да инхибира полимеризацията на тубулин, в резултат на нарушен метаболизъм и идва унищожаване на паразитите. Детски глисти

Stilex

Цена 5.50лв
Stilex , слънчеви изгаряния, ухапвания от насекоми , уртикария (обрив) , сърбеж, и първа степен (леко)изгаряния .


Тиромел

Цена 15 лв.
Тиромел е хормон на щитовидната жлеза . Той се използва медицински за лечение на случаи на тироидна недостатъчност, затлъстяване, някои метаболитни нарушения и умора. По-специално Tiromel е фармацевтичен препарат от естествения тироиден хормон трийодтиронин (Т-3). Когато се прилага, Tiromel увеличава метаболизма на хората.




едномесечен детокс на тялото и пречистване на черния дроб

 цена от 21.00 лева
Уникална комбинация за едномесечен детокс на тялото и пречистване на черния дроб! Ускорява разграждането на мазнините, значително намалява апетита и има антивирусно действие. Освен това укрепва имунната система и детоксикира кръвта. Комбинацията на трите растения се използва за пречистване на черния дроб и засилване на метаболизма. 60 броя желирани капсули 

Вермазол

Цена 4,50 лв
Вермазол се използва за лечение на:
Чести кръгли червеи (аскариаза);
Инфекции на кучешки червеи (uncinariasis);
Pinworms (ентеробиоза; оксиуриаза);
Вирус (трихуриаза); и
Повече от една инфекция с червей наведнъж.
Vermazol може да се използва и за други инфекции на червеи, определени от Вашия лекар.
Вермазолът действа, като държи червея да абсорбира захар (глюкоза). Това постепенно причинява загуба на енергия и смърт на червея.

NEXIUM

Цена 20.00 лв
NEXIUM се употребява за лечение на следните състояния:• Когато настъпва връщане на киселина от стомаха в хранопровода и причинява парене и болка зад гръдната кост (гастро-езофагеална рефлуксна болест- ГЕРБ)• Симптоми като болка или дискомфорт в областта на стомаха или горната част на коремната област, причинени от болкоуспокоителни и противовъзпалителни лекарства Язва: заздравяване и профилактика на язва, причинена от болкоуспокоителни и противовъзпалителни лекарства (заздравяване на стомашна язва и профилактика на стомашна и дуоденална язва, свързани с НСПВЛ терапия)• При лечение за отстраняване на инфекция с бактерия, наречена Helicobacter pylori допринасяща за формиране на възпаление и язва на стомаха и дванадесетопръстника.• Състояние на свръхсекреция, включително повишена стомашна киселинност в резултат на хормонопродуциращи тумори (синдром на Zollinger-Ellison)


Biofenac

Цена 7 лв.
Лечението на симптомите на остър подагрен артрит, болка в гърба, болка във врата остра мускулно-скелетна болка, като болка в резултат на зъболечение и гингивит, след ортопедична операция видими подуване и болка, злополуки или спортни травми

Xenical

Цена: 60 лв
Омръзнaло ти е постоянно да се огpаничаваш? Да стоиш в страни от масата докато приятелите ти си похапват? 🍕
Има решение!

С Xenical вече е възможно да си хапваш пица, паста, хляб или нещо сладко от време на време БЕЗ това да се отрази фигуpата ти!

HAMAZINC CREAM 60 G

Цена : 10.00 лв

Съдържание: Крем Hamazinc 1 грам 53,5 мг Hamamelis virginiana дестилат, 180 мг съдържа цинков оксид.

Характеристики: Hamazinc крем, предоставена от Berko медицина е първата и само Hamamelis Virginiana и цинков оксид комбинации в Турция. Това е локално използван продукт с висока ефикасност при лечението на изгаряния, обриви на пелена, външни язви, кожни лезии и защита на кожата, грижи за рани и изцеление при деца и възрастни.

ÜBURAMİN ZERO Суспензия, 100 мл

Цена: 4.50 лв

Slogan: При симптоматично лечение на грип и настинки по-малко от 6!

Съдържание: Всеки 5 ml съдържа 100 mg ибупрофен, 1 mg хлорфенирамин малеат.

Характеристика: Той е показан като антипиретик при наличие на настинки, грип и вирусни инфекции на горните дихателни пътища.

ARTRIL 400 mg


Цена-5.00 лв

ARTRIL 400 таблетки , е противовъзпалително и аналгетично лекарство. Той намалява температурата след облекчаване на болката и противовъзпалителен механизъм. В възпалителни ревматични заболявания, възпаления, свързани с болка и подобрява състоянието на твърдост, които намаляват подуване, силата на хващане и гъвкавост на ставите (флексия-завой способност) се увеличава.За лечение на треска и болки, направени в грипни инфекции, зъбна болка, болка в резултат на зъболечение и гингивит, главоболие, болка наблюдава след операция и в менструалния период (дисменорея).

Voltaren Emulgel

Цена 9.00 лв
Гела се прилага за лечение на болка, възпаление и оток при редица болезнени състояния, засягащи ставите и мускулите.

Подходящ е за лечение на:
Възрастни и юноши над 14 години:

Мускулни и ставни травми (навяхвания, изкълчвания, разтежения, натъртвания, болки в гърба, спортни травми);
Възпаление на сухожилията (например “тенис лакът”).


Coresatin

Цена 30.00 лв

Розовия,използва се предимно за бебета и деца със суха и зачервена кожа като лишеи(атопична кожа). Доста успешен крем,който го е ползвал си знае.
Жълтия е с натурално масло от морски зърнастец-Използва се при екземи.
Синия използва се при псориазис.
Зеления е с прополис,използва се при гъбични инфекции(Candida Albicans).

Всички видове НЕ съдържат кортикостероиди.Нанасят се сутрин и вечер,тънък слой от крема.Могат да се използват както и за тяло така и за лице.

Decavit

Цена 12.00 лв
Подсилете имунната система сега и се защитете от настинките.
-Всяка филмирана таблетка съдържа 12 витамини, 4 минерала и 3 микроелементи.


URIKOLIZ 300 mg 50 tablet

Цена:10.00 лв
URIKOLIZ е турският вариянт на Милорит,пие се по 1 на ден.
Използва се при лечение на подагра. При подагра организмът произвежда твърде много вещество, наречено пикочна киселина. Пикочната киселина се натрупва като кристал в ставите и сухожилията и причинява възпаление. Това възпаление причинява подуване в заобикалящата тъкан и болезнена чувствителност, дори при леко докосване. Когато ставите се преместят, причиняват силна болка.

• Използва се за предотвратяване на други състояния в тялото, при които се получава натрупване на пикочна киселина. Тези състояния могат да се появят в камъни в бъбреците и бъбречни проблеми

Dolven sirup

Цена:5.00 лв
турския детски нурофен
Dolven sirup се използва при деца на възраст 6 месеца и повече. Грипът, главата, гърлото, зъбните болки,болки в ушите.Не се препоръчва за деца на възраст под 6 месеца.

Dolvean COLD :

Цена:8.00 лв
• грип, настинки и запушването на носа, наблюдавани при синузит , главоболие, болки в тялото и други болки

PAROL 500 MG 30 ТАБЛЕТ

Цена:3.50лв
 - зъбна болка, мигрена, мускулна болка, неврологична болка, мускулно-скелетна, травма
настинки, грип, остро възпаление на гърлото,синузит

FLIXONASE AQUEOUS NAZAL SPRAY

FLIXONASE AQUEOUS NAZAL SPRAY 120 ДОЗИРОВКА лечение на сезонен алергичен ринит и целогодишен ринит при възрастни и деца на и над 4 години:
Цена:11.00 лв

• Кихане,

• Сърбеж, течение от носа,

• Запушен нос,

• Болка и напрежение около носа и очите (в синусите).

Ринитът се причинява от вдишани през носа малки частици, които организмът не разпознава (алергени). Организмът се опитва да се освободи от тях чрез кихане, сълзене и секреция от носа, водеща до неговото запушване. В случаите, когато това състояние се появава в началото на лятото при вдишване на полени от тревите и дърветата, то се нарича сезонен алергичен ринит или сенна хрема. Някои хора имат такива симптоми през цялата година. При тях ринитът е целогодишен и често се причинява от домашен прах или от козината на кучета или котки.

Profenid Jel


Цена:9.00 лв
Профенид гел е противовъзпалителено и обезболяващо лекарство, което се прилага локално върху болезнената област. То е показано при възрастни и деца над 15 години за краткотрайно симптоматично лечение на леки травматични увреждания, като навяхвания, натъртвания, отоци.

Excipial Lipotion

 Цена 10 лв
- е лосион за тяло за много суха, сърбяща и люспеста кожа с 4% урея. Той е интензивна
защита на кожата и я овлажнява . Особено подходящи за псориазис.


ARVELES 25 MG

Цена: 9,00 лв

- е лекарство за болка от група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС).

Мускулно-скелетна болка,главоболие, болезнени менструални периоди (дисменорея) при възрастни, симптоматично лечение на зъбната болка.

SUPRAFEN 400 MG 20 FİLM TABLET


Цена :5.00 лв
Той намалява температурата и облекчава болката,грипни инфекции,треска, настинки, ларингит, фарингит (фарингит), възпаление на лицето синусите (синузит), инфекции на горните дихателни пътища като трахеит, мускулни болки, главоболие, ухо, възпалено гърло; мигрена, главоболие, болки в гърлото, зъбобол, менструация при жени

Поръчка на лекарства

Поръчка на всякакви видове лекарства от Турция,за повече инфо тук или на
e-mail : vega07@abv.bg

MUKORAL

Цена - 7,00 лв

отхрачващо лекарство, което разрежда секрецията на храчките и улеснява отделянето му. По този начин храчката лесно премахва затрудненията в дишането, като елиминира и намалява кашлицата.

Nuroheat heat tape

Цена-11,00 лв
Открийте мускулния проблем с
Nuroheat heat tape!
До 8 часа ефективни при проблеми с талията, врата, рамото и гърба.

Мултивитамини Pharmaton

Цена - 30,00 лв
Мултивитамини Pharmaton-женшен, витамини, минерали и микроелементи, за да помогне с общото здраве и благосъстояние. Вземете една капсула дневно.

EVOSTEN 300 MG 20 капсули

Цена - 17,00 лв

Препоръчва се за фарингит,ларингит,бронхит и за отстраняване на натрупана слуз на дихателните пътища.

VERMIDON 500 MG 20 ТАБЛЕТ

Цена - 3.50 лв

Главоболие, мигрена, менструални болки, зъбобол, простуда и грип, инфекции, свързани с болка, невралгия, неврити, ишиас, лумбаго, мускулни и ставна болка, болки на средното ухо, синузит и др.
*1-2 таблетки се приемат на всеки 6 часа. Максималната дневна доза е 4 g. Деца на възраст 9-12 години (30-40 кг); Една таблетка се препоръчва на всеки 6 часа. Дневната доза не трябва да надвишава 2,5 g


PEREBRON

Цена - 9,00 лв
Сироп за подсилване на организма при настинка,хрема,кашлица и температура